Set Varumin 1 - 50ml + varumin 2 - 200ml

Set Varumin 1 - 50ml + varumin 2 - 200ml

Varumin®

Varumin® este un produs natural 100% pe baza de plante -  supliment alimentar pentru administrare orală. Varumin® întărește sistemul imunitar și are un mare succes în tratarea tumorilor cu sau fără metastaze, indiferent de localizarea tumorii. Acesta poate fi folosit ca terapie complementară a tumorilor maligne, cel mai adesea pe lângă chimioterapie.

Este cel mai adesea folosit ca terapie complementară a tumorilor maligne.

390,00 lei
Fara TVA
Cantitate Reducere de cantitate Ai economisit
6 3% Pana la 70,20 lei
18 5% Pana la 351,00 lei

Ingrediente Varumin

100% NATURAL - Supliment alimentar soluție orală, pentru îmbunătățirea imunității 200ml.

Ingrediente VARUMIN® 1

 • Extract apos de Vâsc și propolis* - 99.6%;
 • extract apos din frunze de aloe (Aloe vera) - 0.3%;
 • conservant: benzoat de sodiu;
(*apă, frunze cu rămurele de Vâsc/Viscum album - 1.0%, extract CO2 (maltodextrină) de propolis - 0.8%)

Ingrediente VARUMIN® 2

 • Extract apos din amestec de plante** - 99.5%;
 • extract apos din frunze de Aloe vera - 0.40%;
 • conservant: benzoat de sodiu
**Cant./100ml: apă purificată:
 • rădăcini de Iarbă-mare/Inula helenium - 1.6g;
 • părți aeriene de Sunătoare/Hypericum perforatum - 1.4g;
 • frunze cu rămurele de Vâsc/Viscum album - 1.2g;
 • flori de Gălbenele/Calendula officinalis - 1.0g;
 • părți aeriene de Coada-șoricelului/Achillea millefolium - 0.4g
(doza zilnica de 40ml conține: rădăcini de Iarbă-mare - 634mg; părți aeriene de Sunătoare - 558mg; frunze cu rămurele de Vâsc - 478mg; flori de Gălbenele - 398mg; părți aeriene de Coada-șoricelului - 259mg; extract de Aloe vera - 159mg)
varumin
5319990574015

CE ESTE VARUMIN?

Varumin® este un produs anticancer, natural 100% pentru administrare orală.

Varumin este compus din două flacoane: Varumin® 1 și Varumin® 2, care sunt combinate și utilizate împreună. Varumin® a fost fabricat pentru prima dată în 1985 în Macedonia și a fost înregistrat oficial ca un medicament tradițional pe bază de plante în 2001. Varumin® este vândut în prezent în mai mult de zece țări.

DEPSRE PRODUCĂTOR ȘI REȚETĂ

Producătorul și proprietarul rețetei originale Varumin® este producătorul farmaceutic - INTER EVROGENEKS, Novo Selo, Macedonia, cu peste treizeci de ani de experiență în descoperirea și fabricarea de medicamente, produse dietetice și ceaiuri medicale. Toate produsele bine-cunoscute se fac în conformitate cu reteta lor unică. În plus, compania se ocupă de cultivarea plantelor medicinale pentru fabricarea produselor. Reteta originala - compozitia si numele Varumin®, sunt patentate si protejate si sunt proprietatea exclusiva a acestei companii. Varumin® este destinat pentru o singură utilizare sau în asociere cu alte medicamente anti-cancer, cum ar fi chimioterapia, în funcție de necesitatea și cazul tumorii. Ajută la toate tumorile în stadiile incipiente și în faza metastazelor.

Mod de utilizare

DOZARE VARUMIN

Dozare

 • Adulți: luați întreaga cantitate (50ml) de soluție Varumin® 1, cu o oră înainte de masă. După 6 ore, continuați cu soluția Varumin® 2, luați o lingură (10 ml), la fiecare șase ore, cu o oră înainte de masă. În cazul tumorilor metastatice pe țesuturi solide, Varumin® 2 se administrează de cinci ori pe zi, o lingură (10 ml), cu o oră înainte de masă.
 • Copii:Luați 25 ml de soluție Varumin® 1 la fiecare 3 ore. După 6 ore, continuați cu soluția Varumin® 2, luați o lingură (10 ml) de trei ori pe zi, cu o oră înainte de masă. În ceea ce privește copiii cu vârsta sub 10 ani, este recomandabil să consultați un medic.
Timpul și durata tretmant: Varumin este utilizat în continuitatea de 4 săptămâni. Îmbunătățirea stării pacientului este un bun indiciu pentru continuarea tratamentului.

Contraindicații:

 • Varumin® nu trebuie utilizat de persoanele sensibile la componentele din preparat, persoanele cu obstrucție intestinală, persoanele cu boală inflamatorie intestinală existentă (boala Crohn, colită ulcerozna), persoanele cu apendicită, persoanele cu hipertiroză și în timpul sarcinii și alăptării. În aceste cazuri, Varumin® poate fi utilizat numai după consultarea medicului dumneavoastră.

CUM FUNCȚIONEAZĂ VARUMIN?

Varumin® este un produs anticancer, natural 100% pentru administrare orală.

Cancerul poate afecta persoanele de orice vârstă și, de asemenea se știe că riscul de apariție a cancerului în general crește odată cu vârsta. Cancerul cauzează aproximativ 13% dintre decese. Potrivit Societății Americane, în 2007, aproximativ 7,6 milioane de persoane au decedat de cancer. Bazându-ne pe anii de cercetare și testare a produsului, ajungem la concluzia că Varumin® este un supliment excelent la terapia standard a bolilor maligne (îmbunătățește eficacitatea tratamentului), acționând independent împotriva celulelor tumorale canceroase. Varumin® îmbunătățește apărarea organismului prin acțiunea sa rapidă . Prin utilizarea Varumin® este de așteptat regenerarea rapidă a țesutului afectat, precum și recuperarea completă a pacientului, care îl folosește.

Efect

Ingredientele active sunt foarte bine cunoscute și utilizate în medicina tradițională, homeopatică, precum și în medicina modernă. Extractele de plante, pe care le conține Varumin®, au o mare varietate de activități farmacologice. Efectele farmacodinamice semnificative ale substanțelor active din plantele medicinale în soluția Varumin® sunt: citotoxice, imunostimulatoare, detoxifiante, antiinflamatorii, antimicrobiene, diuretice, laxative și antidepresive. Prin urmare, este posibil să se utilizeze Varumin® în plus față de terapia standard a diferitelor boli care se caracterizează prin scăderea . Pe baza acestor efecte, Varumin® este utilizat ca terapie suplimentară a diferitelor boli, caracterizate prin slăbirea imunității și, în general, a condițiilor de sănătate înrăutățite. În prezent nu există efecte secundare la pacienții care au utilizat Varumin®. Indicații: Varumin® îmbunătățește starea generală a corpului, în cazurile în care organismul este slăbit și epuizat, îmbunătățește și consolidează sistemul imunitar și rezistența organismului. De asemenea, este utilizat ca supliment la terapia standard a bolilor acute și cronice, cum ar fi: infecția cu HPV, bolile de piele, hipertensiunea, scleroza multiplă și anemia, pentru a îmbunătăți starea generală a corpului. De asemenea, Varumin® poate fi utilizat pentru prevenirea condițiilor menționate mai sus. Notă: Efectele pozitive ale Varumin® sunt vizibile la o oră după prima doză

INFO

Ambalare și depozitare

Termen de valabilitate:

36 de luni de la data fabricației. Nu utilizați după data de expirare înscrisă pe etichetă.

Ambalare:

Ambalajde sticlă Varumin ® 1 conține 50 ml de soluție orală, Varumin® 2 ambalaj de sticlă cu 200 ml soluție orală.

Depozitare:

A se păstra la temperatura camerei sub 25 ° C, protejate de lumină. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 5 customer reviews

Cancer mamar metastatic

M-am imbolnavit in octombrie 2016 - cancer mamar st 1. Am facut 2 chimioterapii, apoi la 19 ianuarie 2017 am fost operata, mi s-a inlaturat sinul. Am mai facut 4 chimio, 23 cure de radioterapie si in august mi-am reluat activitatea. Ma simteam binisor. In 5 august 2018 intr-un moment dat am simtit schimbari la ochiul sting, mi-a scazut vederea. Am crezut ca e o problema de tensiune. Au inceput dureri de cap, oase. La 15 august am facut OST la ochi si mi s-a depistat o formatiune de 7 mm sub retina in coroida. La 17 august am facut scentigrafia sceletului osos - si aici s-au depistat metastaze.La 4 septembrie am facut RMN la creer, unde la fel am descoperit 4 formatiuni de pina la 8 mm. La 5 septembrie am inceput din nou chimioterapia. In aceasta luna ma simteam foarte rau, faceam anlgezice zilnic, chiar si de 3 ori in zi. In timpul acesta cautam metode diferite ca sa ma pun pe picioare, ca fiecare bolnav mi-a venit o dorinta mare de a trai, si am auzit de VARUMIN. Am inceput sa-l folosesc din 8 septembrie fara intrerupere. Din 2 octombrie n-am facut analgezice, doar de vre-o 5-6 ori. Nu pot spune ca ma simt perfect, dar schimbarile sint de nedescris. Pe 29 octombrie am facut a 2 consultatie la institutul oftalmologic Filatov din Odesa si la scanarea ochiului m-au bucurat cu micsorarea formatiunii: de la 7 la 5 mm. Si vederea a aparut partial. Astept cu nerabdare sa fac tomografia creerului pe 7 decembrie si pe 12 scanarea oaselor pentru a primi hotarirea rpivind tratamentul de mai departe. In tot acest timp continui si chimioterapia. Nu stiu ce era sa fie daca nu foloseam Varumin. Va doresc sanatate tutror!

Was this comment useful to you? Yes No
Verified purchase

Varumin tratament

Folosesc varumin de 2 saptamini si deja din a doua zi mam simtit bn si ma simt in continuare bn e cel mai bun medicament din cite am avut pina acum il iau in continuare si vreau sa spun la toti bolnavi de cancer sal ia cu incredere ca pe mine nu ma mai doare nimic .Nu mai va lasati influentati de alte medicamente asta e cel mai bun . Sa la dea dumnezeu sanatate celor care lau facut sa fie sanatosi sa poata sa mai faca acest medicament sa faca bn toti bolnavii de cancer .Eu personal celor care il fac si celor care il distribuie sa le dea dumnezeu sanatate si viata lunga .Cumparati Varumin cu incredere ca va spun din propria experienta e cel mai bun. Nu mai am nici o durere stateam in pat nu puteam sa fac nimic acum fac treaba ca si cind boala mea nu ar exista . Va doresc sanatate tuturor bolnavilor si nu uitati daca vreti sa scapati de cancer in orice stadiu luati Varumin. O zi buna tuturor

Was this comment useful to you? Yes No
Verified purchase

Cancer mamar metastaze

Din data de 6 mai am început tratamentul cu Varumin, am incercat să-l iau fără întrerupere până în ziua de astăzi, dar totuși a fost o perioadă de 3 săptămâni pauză în luna iunie, când n-am putut efectiv să-l iau, fiindcă îmi era foarte rău după tratamentul de la Institutul Oncologic, vărsam foarte des în fiecare zi.<br /> Dar după ce am reînceput tratamentul cu Varumin, îmi era mult mai bine, mă simțeam mai în forță și aveam și poftă de mâncare.<br /> În data de 24 august am făcut C.T.-ul, unde s-a observat micșorarea leziunilor.<br /> În 26 octombrie, am repetat C.T.-ul, tot așa arăta că încă cu câțiva mm. se micșorează iarăși leziunile.<br /> Tot așa și analizele de sânge - biochimia, hematologia și hemograma întotdeauna mi-au ieșit bine.<br /> Momentan mă simt bine și Vă mulțumesc!

Was this comment useful to you? Yes No

Recomand

Recomand

Was this comment useful to you? Yes No
Verified purchase

Pacient din Romania Tratat pentru ASC-US, ASC-H, infecție cu Trichomonas și HPV33 - C. Oradea

Am ajuns la medicul ginecolog în luna ianuarie a anului acesta, 2018, pentru un simplu control de rutină. Nu îmi făcusem testul Papanicolau de ceva vreme (aproximativ 2 ani și jumătate). Doamna doctor mi-a făcut o ecografie, am discutat puțin și m-a liniștit, spunându-mi că totul pare să fie în regulă, iar peste o săptămână vom avea și rezultatul testului. Când au ajuns rezultatele testului Papanicolau, am început să tremur. Erau bifate o grămadă de căsuțe, iar eu eram obișnuită cu foaia curată, așa cum fusese la analiza precedentă. Eram în mașină și am tras imediat pe dreapta, începând să caut pe Internet tot soiul de păreri. Bineînțeles, cu fiecare pagină deschisă, frica se accentua și mai mult. Am sunat la cabinet și m-au programat la o nouă consultație. Doctorița s-a arătat îngrijorată și mi-a spus foarte ferm că nu e bine deloc și că trebuie intervenit chirurgical urgent. „Cam jumătate din colul uterin va trebui tăiat. Există modificări ale celulelor, iar ele în timp pot duce la apariția cancerului”, mi-a spus ea, iar eu am izbucnit imediat în lacrimi. Și așa se lăsa așteptat bebelușul și nici nu voiam să mă gândesc ce ar însemna această operație. Modificările păreau destul de severe, astfel că nu se putea exclude nicio variantă. În plus, erau prezente și alte două infecții. Nu puteam înțelege de unde apăruse așa ceva în organismul meu. Ceva în mine îmi spunea să refuz operația deocamdată și să caut alternative. În gândul meu ziceam încontinuu: „Doamne, luminează-mă să găsesc cea mai bună soluție” În 2 zile am reușit să mă programez în Ungaria, unde ne-a fost ușor să ajungem, noi locuind în Oradea. El mi-a spus să stau liniștită, pentru că în niciun caz nu recurgem la operație așa ușor. A făcut o colposcopie, examinând cu microscopul colul uterin. Mi-a spus că infecția este vizibilă cu ochiul liber, însă lucrurile nu arată atât de rău. Am primit antibiotice și niște ovule naturiste, iar medicul a spus să revin în 3 luni și vedem atunci ce să facem. Rezultatul concret era: ASC-US, ASC-H, infecție cu Trichomonas și HPV33 pozitiv (adică o tulpină periculoasă) Am plecat cu inima îndoită. O parte din mine era liniștită, dar în același timp mă gândeam că poate ar trebui să cer și o a treia părere. Dacă e prea mult să aștept 3 luni? Am încercat să mă rog mai mult. În plus, alimentația mea avusese de suferit în perioada respectivă - beam foarte multă cafea pentru a putea rezista la serviciu, mâncam dulciuri și, deși țineam posturile, nu prea consumam crudități și hrană vie. Am decis să schimb câte ceva prin pași mici. Am renunțat la zahărul de care ajunsesem dependentă. Am început să iau Varumin în ziua de 13 aprilie, la recomandarea unei prietene dragi, care este medic. Citise studiile conform cărora Varumin acționează foarte eficient pe dezactivarea virusului HPV, care cauzase modificările celulelor din colul uterin. Am luat timp de 2 luni și jumătate, de 4 ori pe zi, din 6 în 6 ore, exact cum scria în prospect. În tot acest timp am ținut legătura cu echipa care distribuie produsul și le mulțumesc pe această cale pentru tot sprijinul și răbdarea cu care m-au ascultat. Se apropia clipa în care trebuia să revin în Ungaria la o nouă consultație. Îmi era încă teamă, dar simțeam că s-a schimbat ceva în bine. Felul meu de a privi lucrurile era mult mai senin. Mă gândeam că indiferent ce va fi, Dumnezeu mă va ajuta și mă va sprijini cu bunătatea Lui nemărginită. M-am văzut în cabinetul de ginecologie. Medicul a repetat testul Papanicolau și a spus că rezultatele vor veni probabil în aproximativ 3 săptămâni. Mi se părea atât de mult timp. Inima îmi stătea de multe ori în gât, iar alteori îmi revenea liniștea aceea și încrederea că totul va fi bine. În seara de 25 iunie mi-a intrat un e-mail de la cabinetul din Ungaria, care mă informa că rezultatul testului Papanicolau este negativ. Aceasta înseamnă că nu au fost identificate celule precanceroase sau canceroase.” De la gradul 3 am revenit la normal. Cu ajutorul lui Dumnezeu, s-a întâmplat o minune. Sunt convisă că Varumin a funcționat, împreună cu rugăciunile către Sfântul Nectarie, despre care se știe că ajută enorm în astfel de situații. Le doresc tuturor multă sănătate și întotdeauna să ia în considerare alternativele non-invazive! Se întâmplă minuni cu produse naturiste, prin schimbarea alimentației și cu multă încredere și rugăciune! Concluzie: Varumin regenerează întreg organismul, intrând în profunzimea celulelor. Dacă ajuți corpul cu alimentația potrivită și o stare psihică liniștită, încrezătoare, el are o capacitate extraodinară de a reveni la normal!

Was this comment useful to you? Yes No

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: