Set Varumin 1 - 50ml + varumin 2 - 200ml

Set Varumin 1 - 50ml + varumin 2 - 200ml

Varumin®

Varumin® este un produs natural 100% pe baza de plante -  supliment alimentar pentru administrare orală. 

390,00 lei
Cantitate Reducere de cantitate Ai economisit
6 3% Pana la 70,20 lei
18 5% Pana la 351,00 lei

Ingrediente Varumin

100% NATURAL - Supliment alimentar soluție orală, pentru îmbunătățirea imunității 200ml.

Ingrediente VARUMIN® 1

 • Extract apos de Vâsc și propolis* - 99.6%;
 • extract apos din frunze de aloe (Aloe vera) - 0.3%;
 • conservant: benzoat de sodiu;
(*apă, frunze cu rămurele de Vâsc/Viscum album - 1.0%, extract CO2 (maltodextrină) de propolis - 0.8%)

Ingrediente VARUMIN® 2

 • Extract apos din amestec de plante** - 99.5%;
 • extract apos din frunze de Aloe vera - 0.40%;
 • conservant: benzoat de sodiu
**Cant./100ml: apă purificată:
 • rădăcini de Iarbă-mare/Inula helenium - 1.6g;
 • părți aeriene de Sunătoare/Hypericum perforatum - 1.4g;
 • frunze cu rămurele de Vâsc/Viscum album - 1.2g;
 • flori de Gălbenele/Calendula officinalis - 1.0g;
 • părți aeriene de Coada-șoricelului/Achillea millefolium - 0.4g
(doza zilnica de 40ml conține: rădăcini de Iarbă-mare - 634mg; părți aeriene de Sunătoare - 558mg; frunze cu rămurele de Vâsc - 478mg; flori de Gălbenele - 398mg; părți aeriene de Coada-șoricelului - 259mg; extract de Aloe vera - 159mg)
varumin

CE ESTE VARUMIN?

Varumin® este un produs anticancer, natural 100% pentru administrare orală.

Varumin este compus din două flacoane: Varumin® 1 și Varumin® 2, care sunt combinate și utilizate împreună. Varumin® a fost fabricat pentru prima dată în 1985 în Macedonia și a fost înregistrat oficial ca un medicament tradițional pe bază de plante în 2001. Varumin® este vândut în prezent în mai mult de zece țări.

DEPSRE PRODUCĂTOR ȘI REȚETĂ

Producătorul și proprietarul rețetei originale Varumin® este producătorul farmaceutic - INTER EVROGENEKS, Novo Selo, Macedonia, cu peste treizeci de ani de experiență în descoperirea și fabricarea de medicamente, produse dietetice și ceaiuri medicale. Toate produsele bine-cunoscute se fac în conformitate cu reteta lor unică. În plus, compania se ocupă de cultivarea plantelor medicinale pentru fabricarea produselor. Reteta originala - compozitia si numele Varumin®, sunt patentate si protejate si sunt proprietatea exclusiva a acestei companii. Varumin® este destinat pentru o singură utilizare sau în asociere cu alte medicamente anti-cancer, cum ar fi chimioterapia, în funcție de necesitatea și cazul tumorii. Ajută la toate tumorile în stadiile incipiente și în faza metastazelor.

Mod de utilizare

DOZARE VARUMIN

Dozare

 • Adulți: luați întreaga cantitate (50ml) de soluție Varumin® 1, cu o oră înainte de masă. După 6 ore, continuați cu soluția Varumin® 2, luați o lingură (10 ml), la fiecare șase ore, cu o oră înainte de masă. În cazul tumorilor metastatice pe țesuturi solide, Varumin® 2 se administrează de cinci ori pe zi, o lingură (10 ml), cu o oră înainte de masă.
 • Copii:Luați 25 ml de soluție Varumin® 1 la fiecare 3 ore. După 6 ore, continuați cu soluția Varumin® 2, luați o lingură (10 ml) de trei ori pe zi, cu o oră înainte de masă. În ceea ce privește copiii cu vârsta sub 10 ani, este recomandabil să consultați un medic.
Timpul și durata tretmant: Varumin este utilizat în continuitatea de 4 săptămâni. Îmbunătățirea stării pacientului este un bun indiciu pentru continuarea tratamentului.

Contraindicații:

 • Varumin® nu trebuie utilizat de persoanele sensibile la componentele din preparat, persoanele cu obstrucție intestinală, persoanele cu boală inflamatorie intestinală existentă (boala Crohn, colită ulcerozna), persoanele cu apendicită, persoanele cu hipertiroză și în timpul sarcinii și alăptării. În aceste cazuri, Varumin® poate fi utilizat numai după consultarea medicului dumneavoastră.

CUM FUNCȚIONEAZĂ VARUMIN?

Varumin® este un produs anticancer, natural 100% pentru administrare orală.

Cancerul poate afecta persoanele de orice vârstă și, de asemenea se știe că riscul de apariție a cancerului în general crește odată cu vârsta. Cancerul cauzează aproximativ 13% dintre decese. Potrivit Societății Americane, în 2007, aproximativ 7,6 milioane de persoane au decedat de cancer. Bazându-ne pe anii de cercetare și testare a produsului, ajungem la concluzia că Varumin® este un supliment excelent la terapia standard a bolilor maligne (îmbunătățește eficacitatea tratamentului), acționând independent împotriva celulelor tumorale canceroase. Varumin® îmbunătățește apărarea organismului prin acțiunea sa rapidă . Prin utilizarea Varumin® este de așteptat regenerarea rapidă a țesutului afectat, precum și recuperarea completă a pacientului, care îl folosește.

Efect

Ingredientele active sunt foarte bine cunoscute și utilizate în medicina tradițională, homeopatică, precum și în medicina modernă. Extractele de plante, pe care le conține Varumin®, au o mare varietate de activități farmacologice. Efectele farmacodinamice semnificative ale substanțelor active din plantele medicinale în soluția Varumin® sunt: citotoxice, imunostimulatoare, detoxifiante, antiinflamatorii, antimicrobiene, diuretice, laxative și antidepresive. Prin urmare, este posibil să se utilizeze Varumin® în plus față de terapia standard a diferitelor boli care se caracterizează prin scăderea . Pe baza acestor efecte, Varumin® este utilizat ca terapie suplimentară a diferitelor boli, caracterizate prin slăbirea imunității și, în general, a condițiilor de sănătate înrăutățite. În prezent nu există efecte secundare la pacienții care au utilizat Varumin®. Indicații: Varumin® îmbunătățește starea generală a corpului, în cazurile în care organismul este slăbit și epuizat, îmbunătățește și consolidează sistemul imunitar și rezistența organismului. De asemenea, este utilizat ca supliment la terapia standard a bolilor acute și cronice, cum ar fi: infecția cu HPV, bolile de piele, hipertensiunea, scleroza multiplă și anemia, pentru a îmbunătăți starea generală a corpului. De asemenea, Varumin® poate fi utilizat pentru prevenirea condițiilor menționate mai sus. Notă: Efectele pozitive ale Varumin® sunt vizibile la o oră după prima doză

INFO

Ambalare și depozitare

Termen de valabilitate:

36 de luni de la data fabricației. Nu utilizați după data de expirare înscrisă pe etichetă.

Ambalare:

Ambalajde sticlă Varumin ® 1 conține 50 ml de soluție orală, Varumin® 2 ambalaj de sticlă cu 200 ml soluție orală.

Depozitare:

A se păstra la temperatura camerei sub 25 ° C, protejate de lumină. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: