Castravete amar bitter melon 210 ml

Castravete amar bitter melon 210 ml

Sprijină organismul în menținerea unui sistem imunitar sănătos și menține nivelul zahărului din sânge.

Momordica charantia este denumită şi insulina vegetală, şi are următoarele beneficii în lupta cu diabetul:
– scade nivelul glicemic;
– îmbunătăţeşte nivelul de zahăr din sânge;
– stimulează producţia de insulină.

Momordica charantia este şi o sursă importantă de:
– vitamine, în special A, C şi cele din complexul B;
– antioxidanţi (fenoli şi flavonoide);
– beta-caroten;
– luteină;
– fibre.

69,00 lei

Ingrediente:

Momordica charantia 99.9%

Conservant: Benzoat de sodiu

Greutate neta: 210 ml

Dozare: de 2 ori pe zi, o linguriță plina.

Doză zilnică recomandată nu trebuie depășită.

Nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate și care alăptează.

Suplimentul alimentar nu trebuie utilizat ca substitut pentru o dietă echilibrată.

Păstrați în ambalajul original la o temperatură de până la 25 de grade Celsius și păstrați-l la îndemâna copiilor.

Deși această afecțiune apare în mod obișnuit la adulții mai în vârstă, este alarmant că în zilele noastre diabetul zaharat tip 2 este adesea diagnosticat la tineri, în special la copii. Diabetul de tip 2 este o boală caracterizată prin creșterea nivelului de zahăr din sânge. Printre factorii majori de risc care cresc probabilitatea de a fi diagnosticat pentru diabet zaharat tip 2 se numără: obezitatea, lipsa de activitate fizică și hipertensiunea arterială.

Simptomele bolii

Simptomele diabetului zaharat tip 2 pot fi adesea atribuite bolilor mai puțin grave, virușilor sau stresului. Nu este nevoie să vă panicați dacă credeți că puteți suferi de această afecțiune. Cu toate acestea, dacă aveți următoarele simptome, trebuie să consultați medicul cât mai curând. Simptomele diabetului zaharat tip 2 includ:

-somnolență de lungă durată

-infecții cutanate frecvente

-infecții ale cavității bucale

-un sentiment de creștere a setei

-se usuca gura, mai ales dupa mese

-creșterea și pierderea rapidă în greutate sau rapidă

-Urinare frecventa

Secretul este un stil de viață sănătos. O dietă diversă, echilibrată, cu consum minim de condimente și sare. Este recomandat să te obișnuiești să mănânci mese mai sănătoase, fără adaosuri de conservanți sau arome artificiale. De asemenea, este foarte important să practicați activități fizice regulate. Indiferent dacă decideți să mergeți la sală, ieșiți la o fugă în aer curat sau pur și simplu preferați să aveți o sesiune de antrenament de 20 de minute în intimitatea propriei locuințe - cel mai important este să intrați în obișnuința de a vă întreține un regiment de activități fizice sănătoase.

La fel de important este ceea ce bei. Alegeți-vă cu atenție băuturile, evitând băuturile îndulcite sau răcoritoare de orice fel. În loc să bei băuturi cu un nivel ridicat de zahăr, cum ar fi băuturile răcoritoare, sodele sau colacii, este mult mai bine să bei apă pur și simplu.

Să trăiești cu diabet nu este ușor. Dar, cu puțină disciplină, puteți construi anumite politici și reguli. Dacă nu știți să faceți mese sănătoase, măsurați caloriile și monitorizați compoziția și valoarea meselor dvs. sau contactați un expert nutrițional.

Vestea bună, când vine vorba de diabetul zaharat, este că comunitatea medicală este destul de familiară cu afecțiunea în sine datorită întinderii sale răspândite în lumea de azi. Medici, experți medicali, consilieri nutriționali, antrenori în stilul de viață și mulți alți profesioniști sunt capabili să vă ajute în gestionarea afecțiunii. Viața poate fi distractivă, plină de culoare și dulce și cu diabet.

Castravetele amar® este un supliment dietetic 100% natural, compus din 99,9% castravete amar. Castravetele amar ® intretine un echilibru sănătos al nivelului de zahăr din sânge, îmbunătățește funcția hepatică și renală și susține sistemul digestiv. Cercetările indică faptul că pepene amar întărește sistemul imunitar și crește puterea organismului de a lupta împotriva infecțiilor. De asemenea, îmbunătățește imunitatea la nivel celular care ajută la prevenirea majorității tipurilor de cancer.

Conține mai mult calciu decât spanacul, mai mult beta-caroten decât broccoli și mai mult potasiu decât banana. Mai mult, pepene amar conține zinc, alcaloizi, acid folic, fosfor, fibre, fier, mangan, precum și vitamine C, B1, B2 și B3.

Castravetele amar este bogat cu antioxidanți, care combat radicalii liberi și, conform cercetărilor, elimină chiar și celulele canceroase de anumite tipuri. Utilizarea regulată îți crește energia și vitalitatea, întărește imunitatea și îmbunătățește funcționarea sistemului digestiv.

Informații privind compoziția și nutriția:

- Castravete amar 99,9% (Momordica charantia)

- Benzoat de sodiu 0,01%

Administrarea concomitentă a castravetelui amar şi a medicamentelor pentru diabet poate duce la o scădere dramatică a nivelului de zahăr din sânge, de aceea întotdeauna este recomandată consultarea unui  medic specialist.

De asemenea, Momordica charantia trebuie evitată în perioada sarcinii, dar şi în perioada alăptării deoarece are capacitatea de a trece în laptele matern.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: