Varuflu solutie orala - 200 ml

Varuflu solutie orala - 200 ml

 Planta Ferula assafoetida se utilizează ca supliment la terapia standard în tratament de gripă, virusul hepatitei C și herpes simplex,  inca din cele mai vechi timpuri a fost utilizata in aproape orice problema de sanatate: de la gripe la raceli, astm, bronsita, constipatie, flatulente si chiar epilepsie.   conform  https://www.csid. ro/

VARUFLU este un supliment alimentar pentru administrarea orală.

74,00 lei
Fara TVA
 Stoc epuizat

Varuflu®

VARUFLU este un supliment alimentar pentru administrare orală.  Planta Ferula assafoetida se utilizata ca supliment al terapiei standard în tratament

de gripă, virusul hepatitei C și herpes simplex.

Susține sistemul imunitar și reglează funcția hepatică.

Supliment alimentar - 200 ml

COMPOZIȚIE (100 ml soluție conține):

- Rădăcina și părțile aeriene de la ferula (Ferula assafoetida) 3.300 g

- Conservant: benzoat de sodiu 0,200 g

- Apă purificată (Aqua purificata) ad 200,00 ml

Dozare

Adulții iau VARUFFLU® de 3 ori pe zi cu 10 ml înainte de a mânca.

varuflu
5319990574145

Informații farmacologice (Mecanismul de acțiune)

Varuflu® este un produs (soluție orală) care conține un extract apos de Ferula assafoetida, principalul ingredient activ al suplimentului nutrițional. Utilizarea preparatului are un efect benefic asupra detoxificării generale a organismului și a regenerării rapide a ficatului slăbit sau deteriorat până la starea sa de sănătate. Mai mult, are acțiuni antibacteriene, antivirale, antiinflamatorii, antipiretice și hepatoprotectoare, motiv pentru care este recomandat și pentru boli virale, bronșită, astm sau pertussis.

Compoziţie:

- Soluție de 200 ml

- Părți aeriene și rădăcină Ferula assafoetida 3300 g

- Apă purificată la 200,00 ml

Depozitare:

Păstrați la temperatura camerei (15 - 25 grade Celsius). A nu se lasa la indemana copiilor. Nu folosiți suplimentul alimentar după data de expirare înscrisă pe pachet.

Utilizarea Varuflu® cu alimente și băuturi:

Se recomandă să evitați consumul de mancare și lichide la o oră după ce ați luat doza prescrisă de Varuflu®.

Efecte adverse: Nu are contraindicații, cu excepția unei dureri abdominale ușoare, dar numai în cazul unei reacții puternice la planta Ferula assafoetida (se referă numai pentru prima dată).

Avertizare

Un supliment alimentar nu este o alternativă sau un substitut pentru o dietă echilibrată.

Nu este potrivit pentru copii, gravide și asistente medicale

Când ficatul funcționează optim, totul este în regulă. Cu toate acestea, atunci când funcționarea normală a ficatului încetează, starea de sănătate a organismului rămâne aparent păstrată. Primele simptome sunt foarte lipsite de claritate. Majoritatea oamenilor le atribuie adesea stresului și ritmului rapid al vieții. Ei includ:

- Cercuri întunecate sub ochi

- Oboseală

- Insomnie

- Probleme digestive

Unele dintre steagurile roșii pe care nu ar trebui să le ignori sunt mirosul neplăcut al respirației, pierderea în greutate, acoperirea limbii, fața roșie sau pete maronii pe piele. Alte simptome tipice de leziuni hepatice grave sunt durerile articulare sau probleme cu organele sexuale.

Dacă întâmpinați dureri sub cusca coastei drept - consultați un medic cât mai curând.