Ce este varumin ❝❞

Ce este Varumin®?

Varumin® este un produs complet natural anticancer sub formă de soluție orală.

Se compune din două unități: Varumin® 1 și Varumin® 2 care se combină și se utilizează împreună.

Preparatul Varumin® a fost fabricat în anul 1985; în anul 2001 a fost înregistrat oficial ca medicament în Macedonia și introdus pe piață. În prezent se poate cumpăra în mai mult de 10 țări.

Producătorul și proprietarul rețetei originale pentru Varumin® este societatea farmaceutică – INTER EVROGENEKS, Novo Selo, Macedonia, cu experiență de peste 30 de ani în dezvoltarea și producția de medicamente, produse dietetice și ceaiuri. Toate produsele acestei societăți binecunoscute sunt fabricate pe baza unei rețete originale și unicate. Societatea se ocupă și de cultivarea plantelor medicinale pentru nevoile producției proprii.

Rețetă originală – preparatul Varumin® este brevetat și protejat, fiind proprietatea exclusivă a acestei firme. Varumin® este destinat utilizării separate sau utilizării în combinație cu alte medicamente împotriva cancerului (chimioterapie), în funcție de necesitate și de boala tumorală concretă.

Se utilizează pentru tratarea tuturor tipurilor de cancer în stadiile incipiente și metastatice.

Varumin® este un amestec complex de plante medicinale prelucrate farmaceutic. Eficacitatea produsului Varumin® este bine cunoscută și confirmată atât în medicina tradițională, cât și în medicina științifică. Aceste plante medicinale au fost expuse la substanțe toxice de origine chimică și biologică.

Originea materiilor prime și procesul tehnologic de prelucrare a plantelor medicinale garantează un efect maxim și continuu al acestui produs. În ciuda compoziției unice și foarte complexe a produsului Varumin®, mecanismul acționării acestuia asupra celulelor tumorale încă nu este bine definit.

Pe baza studiilor clinice și a rezultatelor înregistrate de pacienți se constată că Varumin® are mai multe mecanisme de acțiune, din care rezultă modularea sinergică a reacției sistemului imunitar și un efect antiproliferativ asupra celulelor tumorale Acționarea preparatului Varumin® în combinație cu câteva efecte ale acționării acestuia, confirmă faptul că Varumin® este unic, eficient și sigur, deoarece are un sistem de siguranță excelent.

Acționarea preparatului Varumin® în combinație cu câteva efecte ale acționării acestuia, confirmă faptul că Varumin® este unic, eficient și sigur.

Pacienților li se îmbunătățește metabolismul, le crește pofta de mâncare, li se îmbunătățește hemoleucograma și suportă mai ușor efectele secundare ale chimioterapiei și radioterapiei.

Efectele pozitive ale produsului Varumin® sunt vizibile deja la o oră de la prima dozare.

În Macedonia (țara în care este produs Varumin®), în cadrul Centrului Clinic din Skopje, se află în curs de desfășurare un studiu clinic care își propune să dovedească modul și măsura în care Varumin® poate ajuta în tratamentul cancerului de col uterin cauzat de HPV (Human papillomavirus), cât și eficiența acestuia în tratarea multor alte tipuri de cancer. În acest studiu clinic sunt implicați cei mai renumiți experți împreună cu colaboratorii din acest domeniu medical.

Concluzie:

Pe baza cercetărilor și testelor realizate de mai mulți ani, constatăm că Varumin® este un supliment excelent în terapia bolilor canceroase (îmbunătățește eficacitatea tratamentului), acționând și individual asupra celulelor tumorale.

Prin acționarea sa rapidă, Varumin® întărește organismul și controlează reacția sistemului imunitar.

De la Varumin® se așteaptă regenerarea rapidă a țesutului afectat, cât și vindecarea completă a pacientului care îl utilizează.

Acționare: Extractele din plantele medicinale care se găsesc în compoziția produsului Varumin® prezintă o eficacitate considerabilă asupra activității farmacodinamice.

Aceste ingrediente active se utilizează și sunt foarte cunoscute în medicina tradițională, homeopatică, cât și în cea de specialitate. Efectele farmacologice cunoscute ale substanțelor active din plantele medicinale care se găsesc în compoziția Varumin® sunt următoarele: substanțe citotoxice, imunostimulatoare, detoxifiante, antimicrobiene, diuretice, laxative și antidepresive.

Pe baza acestor efecte, Varumin® se utilizează ca terapie complementară a diverselor boli care sunt caracterizate prin slăbirea imunității și printr-o stare generală nefavorabilă.

Până în prezent nu au fost înregistrate reacții adverse la pacienții care au utilizat Varumin®.

Indicații: Varumin® îmbunătățește starea generală a organismului, în cazurile în care organismul este slăbit și epuizat, îmbunătățește și întărește sistemul imunitar și rezistența organismului, este de asemenea utilizat ca adjuvant la terapia standard a cancerului și a bolilor acute și cronice, cum ar fi: Infecția cu HPV, bolile de piele, hipertensiunea arterială, scleroza multiplă, anemia și bolile rectale pentru a îmbunătăți starea generală a organismului.

În cazul tuturor acestor boli, Varumin® poate fi utilizat și ca măsură preventivă.

Ingrediente naturale

Varumin® este un amestec complex de plante medicinale prelucrate farmaceutic. Aceste plante medicinale au fost expuse la substanțe toxice de origine chimică și biologică. Eficacitatea produsului Varumin® este bine cunoscută și confirmată atât în medicina tradițională, cât și în medicina științifică.

Originea materiilor prime și procesul tehnologic de prelucrare a plantelor medicinale garantează un efect maxim și continuu al acestui produs. În ciuda compoziției unice și foarte complexe a produsului Varumin®, mecanismul acționării acestuia asupra celulelor tumorale încă nu este bine definit.

Pe baza studiilor clinice și a rezultatelor înregistrate de pacienți se constată că Varumin® are mai multe mecanisme de acțiune, din care rezultă modularea sinergică a reacției sistemului imunitar și un efect antiproliferativ asupra celulelor tumorale Acționarea preparatului Varumin® în combinație cu câteva efecte ale acționării acestuia, confirmă faptul că Varumin® este unic, eficient și sigur, deoarece are un sistem de siguranță excelent. Acționarea preparatului Varumin® în combinație cu câteva efecte ale acționării acestuia, confirmă faptul că Varumin® este unic, eficient și sigur.

Pacienților li se îmbunătățește metabolismul, le crește pofta de mâncare, li se îmbunătățește hemoleucograma și suportă mai ușor efectele secundare ale chimioterapiei și radioterapiei.

Efectele pozitive ale produsului Varumin® sunt vizibile deja la o oră de la prima dozare.

În Macedonia (țara în care este produs Varumin®), în cadrul Centrului Clinic din Skopje, se află în curs de desfășurare un studiu clinic care își propune să dovedească modul și măsura în care Varumin® poate ajuta în tratamentul cancerului de col uterin cauzat de HPV (Human papillomavirus), cât și eficiența acestuia în tratarea multor alte tipuri de cancer. În acest studiu clinic sunt implicați cei mai renumiți experți împreună cu colaboratorii din acest domeniu medica

lCum funcționează

Cancerul poate să afecteze persoanele de orice vârstă, chiar și embrionii; este cunoscut faptul că, în general, riscul crește odată cu vârsta. Cancerul este cauza deceselor în aproximativ 13% din cazuri. Potrivit datelor American Cancer Society, în anul 2007 au decedat din cauza cancerului aproximativ 7,6 milioane de persoane.

Varumin® este un produs anticancer complet natural sub formă de soluție orală.

Se compune din două unități: Varumin® 1 și Varumin® 2 care se combină și se utilizează împreună.

Preparatul Varumin® a fost fabricat în anul 1985; în anul 2001 a fost înregistrat oficial ca medicament în Macedonia, fiind introdus pe piață. În prezent se poate cumpăra în mai mult de 10 țări.

Varumin® se utilizează individual sau împreună cu alte preparate anticancer, în funcție de caz, ca terapie pentru toate tipurile de cancer în stadiu incipient (tratament adjuvant) și în stadiile metastatice.

Producătorul și proprietarul rețetei originale pentru Varumin® este societatea farmaceutică – INTER EVROGENEKS, Novo Selo, Macedonia, cu o experiență de peste 30 de ani în dezvoltarea și producția de medicamente, produse dietetice și ceaiuri. Toate produsele acestei societăți binecunoscute sunt fabricate pe baza unei rețete originale și unicate. Societatea se ocupă și de cultivarea plantelor medicinale pentru nevoile producției proprii.

Rețetă originală – preparatul Varumin® este brevetat și protejat, fiind proprietatea exclusivă a acestei firme.

Varumin® este destinat utilizării separate sau în combinație cu alte medicamente anticancer (chimioterapie), în funcție de necesitate și de boala tumorală concretă.

Se utilizează pentru tratarea tuturor tipurilor de cancer în stadii incipiente și metastatice.

Mecanismul prin care Varumin® acționează împotriva tumorilor nu este complet definit, având în vedere compoziția sa naturală. Preparatul Varumin® acționează prin mai multe mecanisme diferite, acestea având ca rezultat o modulare sinergică a sistemului imunitar, un efect antiproliferativ împotriva celulelor tumorale și alte câteva efecte. Preparatul Varumin® prezintă o eficacitate semnificativă și un profil de siguranță excelent. Acționarea preparatului Varumin® în combinație cu câteva efecte ale acționării acestuia, confirmă faptul că Varumin® este unic, eficient și sigur.

Pacienților li se îmbunătățește metabolismul, le crește pofta de mâncare, li se îmbunătățește hemoleucograma și suportă mai ușor efectele secundare ale chimioterapiei și radioterapiei.

Efectele pozitive ale Varumin® sunt vizibile deja la o oră de la prima administrare.

În Macedonia (țara în care este produs Varumin®), în cadrul Centrului Clinic din Skopje, se află în curs de desfășurare un studiu clinic care își propune să dovedească modul și măsura în care Varumin® poate ajuta în tratamentul cancerului de col uterin cauzat de HPV (Human papillomavirus), cât și eficiența acestuia în tratarea multor alte tipuri de cancer. În acest studiu clinic sunt implicați cei mai renumiți experți din acest domeniu medical.

Pe baza cercetărilor și testelor realizate de mai mulți ani, constatăm că Varumin® este un supliment excelent în terapia bolilor canceroase (îmbunătățește eficacitatea tratamentului), acționând și individual asupra celulelor tumorale.

Prin acționarea sa rapidă, Varumin® întărește organismul și controlează reacția sistemului imunitar.

De la Varumin® se așteaptă regenerarea rapidă a țesutului afectat, cât și vindecarea completă a pacientului care îl utilizează.

Aceste ingrediente active se utilizează și sunt foarte cunoscute în medicina tradițională, )n medicina homeopatică, cât și în cea de specialitate.

Efectele farmacologice cunoscute ale substanțelor active din plantele medicinale care se găsesc în compoziția Varumin® sunt următoarele: substanțe citotoxice, imunostimulatoare, detoxifiante, antimicrobiene, diuretice, laxative și antidepresive.

Pe baza acestor efecte, Varumin® se utilizează ca terapie complementară a diverselor boli care sunt caracterizate prin slăbirea imunității și printr-o stare generală nefavorabilă.

Până în prezent nu au fost înregistrate reacții adverse la pacienții care au utilizat Varumin®.

Indicații: Varumin® îmbunătățește starea generală a organismului, în cazurile în care acesta este slăbit și epuizat, întărește sistemul imunitar și rezistența organismului. Este utilizat și ca adjuvant la terapia standard a cancerului și a bolilor acute și cronice, cum ar fi: infecția cu HPV, bolile de piele, hipertensiunea arterială, scleroza multiplă, anemia și bolile rectale, pentru a îmbunătăți starea generală a organismului.

În cazul tuturor acestor boli, Varumin® poate fi utilizat și ca măsură preventivă.

Acționare: Extractele din plante, care intră în compoziția produsului Varumin®, prezintă o mare varietate de efecte farmacologice. Aceste substanțe sunt utilizate în medicina tradițională, homeopatică, cât și în medicina științifică. Extractele din plantele medicinale care se găsesc în compoziția produsului Varumin® prezintă o eficacitate considerabilă asupra activității farmacodinamice. Printre efectele farmacodinamice semnificative se includ cele citotoxice, imunitare, detoxifiante, antiinflamatorii, antimicrobiene, diuretice, laxative și antidepresive. Prin urmare, Varumin® se poate utiliza în tratamentul standard al diverselor boli care sunt caracterizate prin scăderea imunității și o stare de sănătate precară.

Nu există date privind reacțiile adverse datorate utilizării Varumin®.

Varumin® se utilizează în continuu 4 săptămâni. Îmbunătățirea stării pacientului este o indicație bună pentru continuarea tratamentului.

Notă: Efectele pozitive ale produsului Varumin® sunt vizibile deja la o oră de la prima dozare.

Contraindicații: Varumin® nu trebuie utilizat de persoane sensibile la anumite ingrediente, persoane cu obstrucție intestinală, persoanele cu boli intestinale inflamatoare (boala Crohn, colita ulceroasă), persoanele cu apendicită, persoanele cu hipertireoză, femeile însărcinate și cele care alăptează. În aceste condiții, Varumin® poate fi utilizat doar după consultări cu un medic.

Avertismente speciale: Nu există. Varumin® are un profil de siguranță excelent, nu conține aditivi chimici și este produs numai din ingrediente pe bază de plante care nu au fost expuse la substanțe toxice.

Interacțiuni: Există mai multe efecte posibile care sunt atribuite prezenței aloe; în ceea ce privește utilizarea pe termen lung a Varumin®, nu au fost observată însă nici o interacțiune.

Reacții adverse: Deocamdată nu au fost înregistrate reacții adverse în urma utilizării Varumin®. După o utilizare prelungită, în cazuri rare, poate apărea diareea.

Depozitare: A se depozita la temperaturi de până la 25°C, ferit de razele solare. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.

La adulți Varumin® 1 se administrează cu o oră înainte de mese într-o cantitate de 50 ml. După 6 ore se administrează Varumin® 2, de 4 ori pe zi – câte o linguriță (10 ml), cu o oră înainte de masă.

În cazul tumorilor metastatice în țesuturile solide, Varumin® 2 se administrează de 5 ori pe zi câte o linguriță (10 ml) cu o oră înainte de masă.

Timpul și perioada tratamentului: Varumin® se utilizează încontinuu timp de 4 săptămâni. Îmbunătățirea stării pacientului este o indicație bună pentru continuarea tratamentului.

Termen de valabilitate: 36 luni de la data fabricației. Nu utilizați produsul după exprimarea termenului de valabilitate specificat pe etichetă.

Forma juridică: Depinde de stare.

Pachet:

Varumin® 1 recipient din sticlă de 50 ml, soluție pentru uz oral

Varumin® 2 recipient din sticlă de 200 ml, soluție injectabilă pentru uz intern

Notă:

Internetul este o societate globală. Industria farmaceutică este obiectul unor reglementări speciale care influențează informațiile care pot fi vizualizate pe produsele noastre. În afară de Starea de înregistrare, nu trebuie să fie aceleași în diferite regiuni ale lumii și a produselor aprobate, etichetele pot diferi în funcție de cerințele specifice ale unui anumit stat.

Prin urmare, vă rugăm să verificați detaliile de înregistrare ale produsului la nivel local, în scopul de a obține cele mai recente informații.

.Terapie complementară

Terapie complementară cu Varumin

Nu există dovezi cu privire la faptul că ar fi existat o interacțiune între Varumin® și chimioterapia de orice fel sau medicamentele oncologice. Această combinație de medicație este recomandată pentru că medicația împotriva cancerului trebuie să fie agresivă pentru a se întrerupe cât mai repede proliferarea (extinderea și creșterea) celulelor maligne și pentru a se opri deteriorarea țesutului sănătos.

Varumin® este un produs anticancer pe bază de plante care poate crește efectele chimioterapiei standard și poate ameliora toate reacțiile adverse ale acesteia.

Utilizarea Varumin® este recomandată în timpul și după chimioterapie, radioterapie, imunoterapie sau intervenția chirurgicală. Au fost observate efecte pozitive deja după o oră de la prima doză de Varumin®.

Pacienților li se îmbunătățește metabolismul, le crește pofta de mâncare, li se îmbunătățește hemoleucograma și suportă mai ușor efectele secundare ale chimioterapiei și radioterapiei.

Au fost înregistrate multe cazuri în care după o lună de utilizare de Varumin® nu a mai fost necesară medicația. Pentru a atinge cele mai bune rezultate în scurt timp, tratamentul trebuie început în timp util.

Producător: INTEREVROGENEKS

Dozarea și modul de administrare

La adulți Varumin® 1 se administrează cu o oră înainte de mese într-o cantitate de 50 ml. După 6 ore se administrează Varumin® 2, de 4 ori pe zi – câte o lingură (10 ml), cu o oră înainte de masă.

În cazul tumorilor metastatice în țesuturile solide, Varumin® 2 se administrează de 5 ori pe zi câte o lingură (10 ml) cu o oră înainte de masă.

Timpul și perioada tratamentului: Varumin® se utilizează încontinuu timp de 4 săptămâni. Îmbunătățirea stării pacientului este o indicație bună pentru continuarea tratamentului.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza