Varuflu solutie orala 200 ml

Varuflu solutie orala 200 ml

lei74.00
Tax excluded
 Out-of-Stock
varuflu
5319990574145

Date farmacologice (Mecanismul de acțiune)

Varuflu® este un produs (soluție orală) care conține un extract apos de Ferula assafoetida, principalul ingredient activ al suplimentului nutrițional. Utilizarea preparatului are un efect benefic asupra detoxificării generale a organismului și a regenerării rapide a ficatului slăbit sau deteriorat până la starea sa de sănătate inițială și vitală. Mai mult, are acțiuni antibacteriene, antivirale, antiinflamatorii, antipiretice și hepatoprotectoare, motiv pentru care este recomandat și pentru boli virale, bronșită, astm sau pertussis.

Compoziţie:

- Soluție de 200 ml

- Piese aeriene și rădăcină Ferula assafoetida 3300 g

- Apă purificată la 200,00 ml

Depozitare:

Păstrați la temperatura camerei (15 - 25 grade Celsius). A nu se lasa la indemana copiilor. Nu folosiți suplimentul alimentar după data de expirare înscrisă pe pachet.

Utilizarea Varuflu® cu alimente și băuturi:

Se recomandă să evitați consumul și băutul la o oră după ce ați luat doza prescrisă de Varuflu®.

Efecte asupra capacității de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje:

Nu afectează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Efecte adverse: Niciuna, cu excepția unei dureri abdominale ușoare, dar numai în cazul unei reacții puternice la planta Ferula assafoetida (se aplică numai pentru prima dată).

Avertizare

Un supliment alimentar nu este o alternativă sau un substitut pentru o dietă echilibrată.

Nu este potrivit pentru copii, gravide și asistente medicale

Când ficatul funcționează optim, totul este în regulă. Cu toate acestea, atunci când funcționarea normală a ficatului încetează, starea de sănătate a organismului rămâne aparent păstrată. Primele simptome sunt foarte lipsite de claritate. Majoritatea oamenilor le atribuie adesea stresului și ritmului rapid al vieții. Ei includ:

- Cercuri întunecate sub ochi

- Oboseală

- Insomnie

- Probleme digestive

Unele dintre steagurile roșii pe care nu ar trebui să le ignori sunt mirosul neplăcut al respirației, pierderea în greutate, scaun palid, acoperirea limbii, fața roșie sau pete maronii pe piele. Alte simptome tipice de leziuni hepatice grave sunt durerile articulare sau probleme cu organele sexuale.

Dacă întâmpinați dureri sub cusca coastei drept - consultați un medic cât mai curând.