About us

MK SMART COMPANY

Compania noastră

MK SMART CMPANY este o companie importatoare de produse naturiste din industria farmaceutică modernă din Novo Selo, în apropiere de Strumica, care produce medicamente pe bază de plante și produse dietetice în Republica Macedonia. Care produce aproximativ 20 de produse care sunt marcate cu "Health from Nature" și sunt prezente pe piața macedoneană și în întreagă Europa.

Produsele sunt exclusiv de origine vegetală, colectate din munții Belasica și Ograzden. Acești munți sunt considerați un mediu ecologic curat din Macedonia. Fabricate cu cele mai noi tehnologii și echipamente care sunt în conformitate cu standardele europene și internaționale. Echipa noastră este formată din profesioniști bine instruiți și educați.

Viziune

Viziunea noastră este de a formula și de a distribue produse pe bază de plante care sunt conforme cu cele mai riguroase cerințe europene și internaționale în ceea ce privește calitatea, eficacitatea și siguranța produselor pe bază de plante.

Principii de bază

Responsabilitatea socială, calitatea muncii prin personalul educat, munca în echipă și urmărirea tendințelor moderne din industrie și distribuție.

Valori

Valorile pe care le apreciem și le promovăm sunt responsabilitatea, onestitatea, profesionalismul, colegialitatea și sentimentul de apartenență comunității colective.